atikah suhaime awi rafael – Jason Mackenzie Batu Porcupine

atikah suhaime awi rafael - Jason Mackenzie

Singer-songwriter Awi Rafaels and actress Atikah Suhaimes solemnisation rite has been set for Sunday nevertheless it looks as if the union isn’t going to occur. PENYANYI Singapura Awi Rafael yang sepatutnya melangsungkan perkahwinan dengan pelakon Atikah Suhaime Ahad ini di Singapura bertindak membatalkannya di saat-saat akhir.


Badang Dikritik Hargai Bukan Kecam Aliff Syukri Rasa Kesal Menerusi Laman Isntagram Datuk Seri Aliff Syukri Elah Meluahkan Rasa Terkilan Apabila Meneri

0 85 Lower than a minute.

. Awi Rafael dan dilaporkan akan berkahwin pada 15 Mac 2019 namun perkahwinan tersebut dibatalkan. Namun begitu kedua-dua selebriti ini telah memadamkan entri terbabit beberapa jam selepas memuat naik. Tiada angin tiada ribut.

PENYANYI Singapura Awi Rafael yang sepatutnya melangsungkan perkahwinan dengan pelakon Atikah Suhaime Ahad ini di Singapura bertindak membatalkannya di saat-saat akhir. Saya Awi Rafael dan keluarga memaklumkan menarik diri daripada berkahwin dengan Atikah tahun ini. Dijadualkan bernikah pada hujung minggu ini Awi dan Atikah memaklumkan mengenai pembatalan terbabit di laman sosial masing-masing.

Membuka lembaran baru dalam hidup mereka Awi berkata beliau mahu menjadi seorang suami yang terbaik. Today14 March 2019 Penyanyi yang berasal dari Singapura Awi Rafael mengesahkan majlis pernikahan dengan tunang yang berasal dari negara sama Atikah Suhaime Ahad ini dibatalkan. Commercial Selama enam tahun mengenalinya saya tidak pernah.

Awi menerusi rakaman video yang dimuat naik di Instagram hari ini berkata dia dan keluarganya meminta maaf kerana terpaksa menarik diri dari perkahwinan itu. Studio berkenaan juga sebelah dengan kedai makan milik Aiman Hakim. Bakal berkahwin pada 17 Mac depan bersama pelakon Atikah Suhaime penyanyi Awi Rafael berharap orang ramai tidak lagi mengungkit kisah silam mahupun kontroversi mereka sebelum ini.

Siapa lagi yang kami maksudkan kalau bukan penyanyi Awi Rafael dan pelakon Atikah Suhaime. Awi 33 menerusi laman Instagram pada Khamis memberitahu dia sudah mencuba yang terbaik terhadap bekas tunangnya serta keluarga untuk persediaan majlis tersebut. Percaya atau tidak itulah pengakuan penyanyi dan pencipta lagu bersuara jantan itu.

Ia juga untuk elak dosa. Bagaimanapun kata Atikah selepas mengambil kira faktor masa dan tempoh persiapan oleh keluarga kedua-dua belah pihak yang menginginkan sebuah majlis sempurna maka mereka terpaksa akur pada. Awi Rafael Atikah Suhaime nikah 15 Mac 2019 Pasangan selebriti dari Singapura Awi Rafael dan Atikah Suhaime bakal mendirikan rumah tangga pada 15 Mac 2019.

MAJLIS pernikahan penyanyi Awi Rafael dan pelakon Atikah Suhaime yang sepatutnya berlangsung pada Ahad di Singapura dibatalkan secara tiba-tiba. Atikah Suhaime Awi Rafael Bertunang Bakal Nikah Tahun Depan via Budiey Saturday 17 March 2018 1049 pm 98k Perspectives Berita pertunangan itu nyata mengejutkan ramai pihak apabila Atikah memuat naik satu entri di Instagram yang mengesahkan dia telah menjadi tunangan kepada penyanyi lagu Bila Aku Jatuh Cinta itu memandangkan kedua artis ini tidak. Penyanyi kelahiran Singapura Awi Rafael mendedahkan dia mengenali Atikah Suhaime sejak lapan tahun lalu ketika masih bercinta dengan Hanez Suraya.

Untuk pengetahuan Awi Rafael ada uruskan kelas muzik di studio yang diusahakan bersama pelakon fashionable Aiman Hakim Ridza. Awi Rafael dan Atikah Suhaime telah bertunang akan tetapi telah umumkan pvtus pada bulan Mac 2019. Berita pembatalan perkahwinan pasangan Awi Rafael dan Atikah Suhaime mengejutkan industri hiburan.

Awi menerusi posting di Instagram berkata dia berharap semua pihak dapat memahami dan dia telah membuat yang. Awi Rafael Atikah Suhaime Batal Pernikahan. About Press Copyright Touch us Creators Put it up for sale Builders Phrases Privateness Coverage Protection How YouTube works Take a look at new options Press Copyright Touch us Creators.

Namun demikian Awi memberitahu BERITAmediacorp bahawa mereka sebenarnya jarang berjumpa untuk memberi ruang kepada diri masing-masing. Pelakon Atikah Suhaime dan penyanyi Awi Rafael kini sudah mengikat tali pertunangan semalam. Mila Filem pertama.

Tahun Tajuk Watak Catatan 2013 Lagenda Budak Hostel. Nur Atikah Mohd Suhaime Jawi. Menurut Atikah atau nama penuhnya Nur Atikah Mohd Suhaime 25 berkata keserasian yang terjalin membuatkan mereka merancang untuk melangkah ke fasa baharu dan merancang untuk bernikah pada 15 Mac tahun depan.

PELAKON Atikah Suhaime dan tunangnya Awi Rafael pada dasarnya ingin berkahwin lebih cepat berbanding perancangan asal iaitu 17 Mac tahun depan. Majlis pernikahan penyanyi Awi Rafael dan pelakon Atikah Suhaime yang sepatutnya berlangsung pada Ahad ini di Singapura dibatalkan secara tiba-tiba. Lahir 15 Mac 1991.

Awi Rafael Atikah Suhaime bertunang Kami dari pihak pengurusan Awi Rafael Warner Song Malaysia ingin memaklumkan bahawa Awi dan Atikah Suhaime telah selamat melangsungkan pertunangan pada 17 Mac 2018 di sebuah majlis tertutup yang dihadiri oleh ahli keluarga rapat di Royal Palm Central Clarke Quay Singapura. Penyanyi Awi Rafael terpaksa akur apabila hasrat untuk berkahwin dengan pelakon Atikah Suhaime tidak menjadi kenyataan biarpun tinggal beberapa hari sahaja lagi menjelang majlis perkahwinan mereka.


Atas Nasihat Siti Nurhaliza Pilih Bersalin Secara Bedah Bakal Melahirkan Anak Sulungnya Dalam Tempoh Dua Minggu Lagi Penyanyi Datuk Seri Siti Nurh Persalinan


15 Gambar Atikah Suhaime Kini Tunang Awi Rafael Tiada Angin Tiada Ribut Tup Tup Pelakon Atikah Suhaime Dan Penyanyi Awi Rafael Kini Sudah Mengikat Tali


Pin On Brainfood

Similar : atikah suhaime awi rafael.

Tinggalkan Balasan